Marcel Raducanu: “Lacatus isi va motiva bine jucatorii!”

Legendarul Marcel Raducanu marturiseste ca Steaua va avea o misiune dificila pe San Paolo din Napoli dar are incredere in Lacatus si baietii sai
Articol scris de Florin Codreanu Dec 15th, 2010
marcelraducanu

Unul dintre cei mai importanti fotbalisti din istoria Stelei, Marcel Raducanu

Unul dintre cei mai importanti si talentati fotbalisti din istoria clubului Steaua, Marcel Raducanu, le tine pumnii stransi elevilor lui Marius Lacatus inaintea meciului de astazi de la Napoli: “Am sperante in ceea ce priveste meciul cu Napoli, o sa fie foarte greu dar am incredere in baietii astia. Sunt convins ca Marius Lacatus isi va motiva perfect jucatorii, atat de bine incat vor zburda pe teren” crede fostul mijlocas stelist.

Raducanu crede ca Steaua trebuie sa faca un pressing cat mai agresiv si este optimist in ciuda absentei lui Cristi Tanase, capitanul echipei: “Cred ca baietii trebuie sa faca un pressing agresiv inca de la inceput, sa nu-i lase pe italieni sa joace, altfel va fi foarte greu. E intr-adevar greu atunci cand iti lipsesc jucatori importanti, dar Lacatus nu are ce face, trebuie sa joace cu ceea ce are. Cred insa ca nu un nume e important ci toti cei care vor intra diseara pe teren. Toti trebuie sa dea totul pentru ca Steaua sa obtina un rezultat bun. Sunt convins ca Steaua poate marca in deplasare, trebuie sa joci ofensiv cu Napoli, altfel n-ai nicio sansa. Sper ca jucatorii sa prinda o zi buna si Steaua sa se califice” a mai adaugat Marcel Raducanu intr-o interventie televizata.

Comenteaza acest articol!