Dumitrescu: “Nu cred ca Liverpool ne subestimeaza”

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Ilie Dumitrescu, este convins ca meciul cu Liverpool este cel mai important al carierei sale de antrenor.
Articol scris de Florin Codreanu Sep 16th, 2010
ilie_dumitrescu

Ilie Dumitrescu si elevii sai au facut deja primele miscari pe celebrul Anfield Road

Antrenorul echipei Steaua, Ilie Dumitrescu spune ca faptul ca Liverpool isi va menaja o parte dintre jucatorii titulari nu inseamna automat ca gruparea engleza trateaza Steaua cu lipsa de respect sau subestimeaza gruparea din Ghencea: “Nu cred ca este o lipsa de respect faptul ca Liverpool va menaja cativa jucatori in meciul cu noi. Chiar daca nu vor juca Gerrard sau Torres, si ceilalti jucatori sunt importanti: Joe Cole, Ngog, Jovanovici si asa mai departe” anunta tehnicianul stelist.

Fostul mare international roman marturiseste ca partida din aceasta seara cu Liverpool reprezinta cel mai important meci al carierei sale si spune ca gruparea engleza se gandeste mult mai mult la meciul cu Manchester United din weekend: “Mi-am petrecut cea mai frumoasa parte a carierei mele de fotbalist in Anglia iar acum ma intorc ca antrenor. Unde ar fi putut fi mai frumos decat pe Anfield? Partida cu Liverpool reprezinta Everestul carierei mele de antrenor, e o intalnire speciala. Pentru noi va fi un meci foarte important, in timp ce ei cred ca se gandesc mai mult la meciul cu Manchester United. Asta nu inseamna insa ca Liverpool ne va subestima joi seara” crede Ilie Dumitrescu.

Un comentariu »
  1. Asta poate fi atuu-ul nostru, ei se gandesc la derby-ul cu United si noi putem specula acest lucru, plus ca presiunea e pe ei, nu pe noi, trebuie sa tinem de minge si sa nu jucam cu fundul in poarta, iar daca se intampla asa macar sa ne aparam bine si daca se poate sa dam lovitura pe contraatac :)

Comenteaza acest articol!