Cupa Romaniei: Steaua joaca meciul tur cu Brasov acasa, pe 20 aprilie

Steaua Bucuresti evolueaza pe stadionul Ghencea, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei-Timisoreana, pe 20 aprilie contra celor de la FC Brasov
Articol scris de Razvan Mitacu Mar 29th, 2011

Cristi Tanase in meciul Steaua - FC Brasov 0-3 din returul acestui campionat

Federatia Romana de Fotbal a stabilit programul de desfasurare a meciurilor din semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana. In aceasta faza a competitiei Steaua evolueaza impotriva celor de la FC Brasov, iar ros-albastrii vor disputa partida tur pe Ghencea, in data de miercuri, 20 aprilie, de la ora 20.45. O buna ocazie de a face uitata infrangerea suferita in acest campionat pe teren propriu in fata brasoveilor, care a dus la demisia lui Marius Lacatus, dar mai ales pentru a lua un avantaj cat mai linistitor in vederea partidei retur, care va avea loc miercuri, 11 mai, de la ora 20.45. Ambele meciuri vor fi transmise in direct pe Pro TV.

In cealalta semifinala se intalnesc Gloria Bistrita si Dinamo Bucuresti. In cazul in care Steaua va elimina formatia antrenorului Antonio Conceicao, ros-albastrii vor evolua impotriva invingatoarei din dubla Gloria-Dinamo, chiar pe stadionul din Brasov, in finala programata pe 25 mai 2011. O buna oportunitate pentru ca Steaua Bucuresti, cea mai titrata echipa din fotbalul romanesc ca numar de trofee si performante interne si europene, sa recastige Cupa Romaniei, un trofeu care le lipseste ros-albastrilor din stagiunea 1998–1999.

4 comentarii »
  1. We want revenge !!!

  2. Trebuie să luăm Cupa!

  3. stua a inceput sa joce mai bine decat data tcecuta.

  4. meciul steua barsov setermina 1 steua o brasov

Comenteaza acest articol!