Cupa Romaniei LIVE VIDEO: Gaz Metan CFR Craiova - Steaua

Edi Iordanescu debuteaza pe banca Stelei in calitate de antrenor principal in partida din Cupa pe care Steaua o joaca impotriva celor de la GM CFR.
Articol scris de Florin Codreanu Sep 23rd, 2010

Steaua Bucuresti n-a mai castigat Cupa Romaniei de 11 ani de zile

Steaua joaca astazi la Craiova, primul meci cu Eduard Iordanescu in calitate de antrenor principal pe banca tehnica. Dupa vizita fulger a patronului din cantonamentul de la Stadionul Steaua de aseara, noul antrenor (interimar) a fost sfatuit sa “dea militaria jos din pod”. Elevii sai au fost anuntati de noile sanctiuni impuse de conducerea clubului in cazul in care Iordanescu nu va fi respectat asa cum se cuvine.

Fara succes in Cupa Romaniei din 1999 cand a castigat competitia dupa un duel cu Rapidul lui Mircea Lucescu, Steaua va incerca sa abordeze cat mai serios competitia a doua din Romania. In partida de pe Centralul craiovean, Eduard Iordanescu va apela la o formula de rezerva insa in care titularii din aceasta seara par a forma o garnitura extrem de puternica.

Mai mult ca sigur Steaua va incepe meciul cu formatia lui Jerry Gane in urmatoarea alactuire: Tatarusanul in poarta, Bonfim si Brandan pe benzi, Abrudan (Galamaz) si Gardos in centrul defensivei. In fata apararii vor juca fostii ialomiteni, Rircardo Villana si Iulian Apostol iar in spatele varfului impins, Marius Bilasco se va regasi o tripleta formata din Banel Nicolita, Marius Onofras si Romeo Surdu.

Meciul Gaz Metan CFR Craiova-Steaua Bucuresti va incepe la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Pro TV. Pe internet, meciul poate fi urmarit LIVE prin intermediul:

Link 1: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=88552&part=sports

Link 2: www.rojadirecta.org

Comenteaza acest articol!