Programul Stelei in aceasta iarna: cantonament in Poiana si amicale cu Legia si Kuban

Dupa calificarea in primavara europeana, Steaua a pus la punct si programul din pauza de iarna, program din care fac parte un cantonament fizic in Poiana Brasov si cinci amicale in Antalya.
Articol scris de Adrian Diaconescu Dec 21st, 2011

Dupa un final de sezon de toamna cel putin multumitor si chiar entuziasmant pe alocuri, in care Steaua a prins primavara europeana dupa cinci ani de pauza, devine cruciala pregatirea de iarna. In aceste conditii, programul a fost pus la punct foarte atent de Ilie Stan, cel care isi doreste ca elevii sai sa se afle in cea mai buna forma fizica inca din primele zile ale primaverii viitoare.

Reunirea lotului dupa sarbatorile de iarna va avea loc in data de 12 ianuarie, urmand ca o zi mai tarziu sa se plece in primul cantonament, unul strict fizic, in Poiana Brasov. Stan reface astfel traditia lui Victor Piturca, dar si a altor antrenori din vechea garda a Stelei, care au pus accent pe o pregatire montana dura, dar de natura sa ridice nivelul rezistentei fizice a jucatorilor.

Dupa cantonamentul de opt zile din Poiana, va urma un al doilea cantonament, de data aceasta axat pe meciuri amicale, care va avea loc in Antalya, Turcia. Steaua va disputa aici cinci meciuri intr-un interval de mai putin de doua saptamani, adversarii echipei noastre urmand a fi echipe de top din campionate de talia Ligii 1.

Primul meci va avea loc pe 29 ianuarie impotriva celor de la Levski Sofia, vicecampioana Bulgariei, al doilea adversar urmand a fi probabil si cel mai puternic, Legia Varsovia, echipa calificata in 16-imile Europa League. Meciul cu polonezii va avea loc pe 31 ianuarie si va fi urmat de cel mai ”lejer” meci din Antalya, cu bielorusii de la Dinamo Minsk, pe 2 februarie.

In data de 5 februarie va veni randul echipei lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, sa dea piept cu Rusescu si compania, in vreme ce cantonamentul din Antalya se va incheia pe 9 februarie, odata cu partida impotriva maghiarilor de la Debrecen. Revenirea pe meleaguri autohtone este programata chiar a doua zi, prima mansa a ”dublei” cu Twente din Europa League urmand sa aiba loc pe 16 februarie, la Bucuresti.

Un comentariu »
  1. trece fara probleme daca joaca cum trebuie sa joace cu o conditie fizica foarte buna nu vor avea nici un fel de problema cind e mingea la noi sa joace din prima si sa se demarce tot timpul si cind e la ei sa vina fiecare cu om .dar trebuie multa munca

Comenteaza acest articol!