Imn Steaua Bucuresti

Steaua Bucuresti nu are inca un imn oficial. In ultimii ani s-au incercat mai multe variante neoficiale insa niciuna nu a facut pasul decisiv.
Articol scris de Razvan Mitacu Aug 24th, 2010
imn steaua suporteri

Suporterii Stelei au adoptat diferite variante de imn, insa niciuna nu a devenit oficiala

Echipa Steaua Bucuresti nu are inca un imn oficial. Desi de-alungul vremii o serie de cantareti si compozitori celebrii din Romania, simpatizanti ai clubului din Ghencea au incercat sa ofere suficiente optiuni gruparii ros-albastre si fanilor ei, Steaua nu are in momentul de fata o varianta oficiala de imn. Trupele Gaz pe Foc si Bere Gratis au initiat doua proiecte care au prins destul de mult fanii stelisti, insa nici pana in momentul de fata , vreuna din cele doua variante nu a devenit oficiala. Suporterii ros-albastrii s-au atasat foarte mult de celebra “Scooter-Maria” insa doar cat pentru a sarbatori golurile marcate de favoriti. La inceputul anului, suporterii stelisti din Peluzele Nord si Sud au facut front comun si au anuntat ca vor veni cu propriile lor variante drept propuneri oficiale, intrucat “Imnul Stelei trebuie sa vorbeasca despre valorile echipei si istoria bogata a clubului nostru; Imnul trebuie sa fie o melodie adaptata de catre suporteri si nu sa fie impus de catre conducere”.

3 comentarii »
 1. CU TOATE CA NU MAI LOCUIESC IN TARA,SUNT mereu alaturi de acesta frumoasa echipa,NU PIERD ABSOLUT NICI UN MECI.SUNT DE ACORD CUFANII STELEI DE A COMPUNE NU NOU IMN.TRUP SI SUFLET PENTRU STEAUA.TE VOM IUBI MEREU.

 2. steaua,steaua decand eram mic evem in i
  inima pe steaua se bucuri sa fi stelist
  a veni Ronny Levy he om destept
  avem pr tadu dinamo hie muie
  forzza steaua
  e equipa internacionala
  ne uitam cu ani in spate
  cand eram campioni europeni.
  sa stragam cu toti in cor muie dinamo

 3. Steaua a jucat oribil cu maccabi haifa atunci cand au luat bataie cu 5-0,dar au jucat bine cand ia batut cu 4-2.Sper ca in urmatoarele meciuri sa nu mai ia bataie

Comenteaza acest articol!