GSP: Interviu cu Viorel Mazilu

Viorel Mazilu: "Nu am jucat pentru bani, ci pentru performanta"

"Eu am inceput handbalul la varsta de 10 ani si am jucat doar la Steaua. Mi-as fi dorit ca si fotbalistii sa ia Cupa UEFA. Pacat ca nu au reusit, putea fi o performanta de neuitat. Sincer, nu as putea da Cupa Challenge pentru Cupa UEFA, pentru ca este vorba de munca noastra, a unui intreg colectiv, nu doar a mea.

Sigur ca am oferte, dar cu siguranta raman la Steaua cel putin pana anul viitor, cand imi expira contractul. Domnul Basescu ne-a invitat la Cotroceni si, din cate am inteles, vom merge maine. Multi ma intreaba daca sunt ruda cu Ionut Mazilu de la Sportul. Nu, nu sunt ruda cu el.

Domnul Becali ne-a promis o prima, sa vedem daca se va si tine de promisiune. Dar vreau sa se stie un lucru: nu am jucat nici o clipa pentru bani, am jucat ca sa facem o performanta si cred ca am reusit. Mai am un vis: sa joc in Liga Campionilor si daca ne mai intarim cu 2-3 jucatori, vom reusi sa ne atingem acest tel.

Urmatorul nostru obiectiv este Cupa Romaniei, iar meciul va fi in Sala Polivalenta, miercuri 3 mai. Nu pot sa inchei fara sa multumesc publicului, fara de care nu reuseam nimic in toata aceasta campanie europeana."

webmaster

0 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

  
 

2006 SteauaOnline.com
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi