Rapidistii ironici la adresa Stelei

Rapidistii ironici la adresa Stelei
Radu Oprisan, Remus Rãureanu"Dacã nici Steaua nu ne bate, atunci cine?", a fost declaraþia lui Dumitru Sechelariu înaintea meciului FCM Bacãu-Steaua. Rapidistii, direct interesati de un eventual esec al stelistilor, cred cã e inacceptabilã aceastã atitudine. Ei au ales ironia pentru a contraataca.

"Sînt sigur cã îsi vor da viata! Vor juca la fel ca si cu noi", a comentat Viorel Moldovan. Atacantul Rapidului a fãcut apoi si o remarcã serioasã: "Steaua poate sã cîstige acolo, dar e bine sã nu mai discutãm".

Daniel Niculae a adãugat: "Dacã bãcãuanii joacã asa cum au fãcut-o în Giulesti, pot pune probleme. Totusi, cred cã va fi o adevãratã sãrbãtoare acolo!". Pancu a afirmat la rîndul sãu: "Din pãcate, în România fotbalul nu mai apartine jucãtorilor si antrenorilor".

În etapa a 24-a, Rapid a învins greu FCM Bacãu, cu 2-1, dupã un gol marcat de Rada în prelungiri. La final giulestenii le-au reprosat vehement moldovenilor cã au luptat pentru Steaua.

http://gsp.ro/images/content/articles/2006/5/43691/untitled2-145963064e562bf46fdae_660_150_.jpg
„Apar tot felul de personaje care si permit sã jigneascã, asa cum s-a fãcut dinspre Steaua la meciul nostru cu Gloria. Cred cã pentru un jucãtor nu existã insultã mai mare decît ce s-a spus atunci despre noi”
Daniel Pancu

„Oricum, am vãzut de unde bate vîntul, si numai Divinitatea ne poate ajuta sã luãm campionatul. Dacã nu se va întîmpla aºa, nu ne vom face harakiri, asa cum ar proceda altii”
Viorel Moldovan

„Sînt prea subtili pentru mine ca sã pot sã-i înteleg pe jucãtorii rapidisti”
Mihai Stoica, manager general Steaua

„Eu garantez cã nu va fi nici un blat. Au 11 înfrîngeri consecutive si acum toatã lumea s-a gãsit sã afirme cã meciul va fi aranjat!”
Gigi Becali, patron Steaua

4 este numãrul cazurilor din ultimii 50 de ani cînd echipa aflatã pe primul loc, cu trei etape înaintea finalului de campionat, nu a cîstigat titlul (1958, 1965, 1973 si 2002). În restul anilor, campioana si-a pãstrat pozitia în ultimele 3 etape

Cu autocarul pînã la Bacãu
Desi initial trebuiau sã meargã în orasul lui Bacovia la bordul unui charter, ros-albastrii au ajuns la Bacãu în cursul serii de ieri cu autocarul si s-au cazat la hotelul Dumbrava. Pînã acum, în toate deplasãrile mai lungi stelistii apelau la avion, iar de aceastã datã ei au fost nevoiþi sã facã în jur de 4 ore cu autocarul. Oli nu a dorit sã aibã un teren disponibil pentru efectuarea unei sedinte de pregãtire, urmînd ca astãzi de dimineatã campionii sã facã o miscare usoarã pe un gazon din apropierea hotelului.

MM despre Horoba: "Un puscãrias"
Managerul Stelei, Mihai Stoica, i-a atacat în termeni duri pe conducãtorii Gloriei care au spus cã acesta si-a primit pedeapsa pe care o merita, dupã ce a fost suspendat opt luni de Comisia de Apel în urma incidentelor de la Bistrita. "Cine s-a bucurat pentru asta? Puscãriasul de Horoba sau strategul de Pãdureanu?", a zis MM, care a vorbit si de motivul suspendãrii lui: "La Liga Profesionistã de fotbal este cineva care ar trebui sã fie impartial, dar nu este", trimiterea sa fiind cãtre Doru Viorel Ursu, presedintele Comisiei de Disciplinã.

http://www.youtube.com/watch?v=DKVIvqwL6ZE

„Nu intrãm în jocuri murdare”
Bãcãuanii sustin cã nu se vor preda în faþa Stelei. "Dacã putem, vom pune probleme Stelei. Oricum, e clar cã noi nu ne bãgãm în combinatii cu nimeni, jucãm doar pe teren", a spus presedintele grupãrii moldave, Gheorghe Chivorchian. "Mai avem doar sanse teoretice sã evitãm Divizia B, însã ni le jucãm pînã la capãt. Dupã 11 înfrîngeri consecutive, moralul fotbalistilor mei e puternic zdruncinat. Totusi, numele adversarului e acum o motivaþie în plus si vom încerca sã punem probleme Stelei", a apreciat si antrenorul Cristi Popovici.

17 mai 2006

Sursa: GSP

4 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

by stefana @ 17 May 2006 02:12 pm
hai Steaua!!!si mai rapidistilor nu mai fiti asa de invidiosi ca suntem ami tare si ca oamenii o iubesc mai mult pe Steaua!!!calmati-va...nu mai fiti asa de invidiosi!!!.....na ca vam ziso:P..asta ca sa nu mai comentati...poate aveti ceva mai important dekt sa comentati si sa ziceti prostii....poate var interesa sa jucati ceva forball(pakt ca nu stiti.. e marpha....poate ar trebui sa incercati :)):D)ca ceea ce jucati acu voi nu crek se numeste fotball :P:d!!!FORZZA STEAUA!!!HAI STEAUA!!ESTI CEA MAI TARE!!
by costel @ 17 May 2006 04:37 pm
FORZA STEAUA !!! comentarileFORZA STEAUA !!! comentarile rrapidsistilor arata inca odata invidia unor jucatori care nu vor avea niciodata performantele reusite de steaua MANDRU CA SUNT STELIST !!!!
by Cristina @ 26 May 2006 02:56 pm
Tot raul se tranfosrma in bine,cineva e acolo sus si vede!Fortza STEAUA!
by testy @ 29 Nov 2006 07:11 pm
Chiar a mers!!!
Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

  
 

2006 SteauaOnline.com
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi