Parteneriat cu Medsana

Managerul General al Stelei, Mihai Stoica si Directorul Executiv al Medsana Bucharest Medical Center, Vassilis Chaniotis, au oficializat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa un contract de parteneriat. „Asa cum v-am obisnuit, Steaua colaboreaza doar cu cei care sunt numarul 1 in domeniul lor de activitate. Medsana este singura clinica din Romania de acest gen, iar colaborarea noastra este durabila si va fi una pe termen lung. Sper totusi, sa avem de facut cat mai putine vizite la dansii”, a spus managerul general al Stelei. „Este o onoare sa colaboram cu Steaua, cea mai buna echipa din Romania. Medicina sportiva este foarte importanta si vrem sa punem si noi umarul la succesele Stelei”, a declarat Vassilis Chaniotis.

Incepand de vineri, la toate punctele de difuzre a presei din tara puteti gasi nr 22 al revistei „Suporter Steaua”. In paginile acesteia puteti gasi ample pictoriale de la primele trei meciuri disputate de Steaua in grupa E a Ligii Campionilor, precum si un interviu al celui mai bun jucator roman al anului 2006 pentru site-ul UEFA. Nu pierdeti numerele din luna decembrie. Vor fi cu adevarat speciale!

SteauaFC.com

stelistul_1000

0 comentarii au fost scrise referitor la acest articol. Autorii acestor comentarii isi asuma responsabilitatea pentru textul trimis.

Nume:
E-mail: (optional)


Enter this code
Security Image


 

 

  
 

2006 SteauaOnline.com
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.

 


Dlh.ro - Poze vedete


Volkswagen-Club.ro : stiri auto, poze cu masini, articole, imagini, forum, totul despre marcile grupului Volkswagen AG


SteauaClub.tk


Mirel Radoi