LA MULTI ANI!
webmaster

5 comentarii

SARBATORI FERICITE!
Cornel

Colectivul SteauaOnline ureaza tuturor stelistilor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si Un An Nou plin de sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!

La Multi Ani!

6 comentarii

Dica si Olaroiu - cei mai buni!
webmaster

In ancheta ziarului Gazeta Sporturilor, Nicolae Dica este cel mai bun fotbalist roman al anului 2006!

Acelasi ziar l-a desemnat pe Cosmin Olaroiu cel mai bun antrenor al acestui an.

Inca un stelist completeaza premiile, insa de data aceasta este vorba de deceptia anului: Carlos Fernandez.

2 comentarii

Tragere la sorti - Cupa UEFA
Cornel

Steaua Bucuresti va intalni pe FC Sevilla in "16-imile" Cupei UEFA. Primul meci se va desfasura in Ghencea in data de 14/15 februarie 2007, returul urmand sa se desfasoare pe 22 februarie 2007. Daca se va califica, Steaua va intalni in "8-imile" de finala castigatoarea "dublei" Sahtior Donetk - AS Nancy.

5 comentarii

Portar nou la Steaua

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a confirmat ca Andrey Nazaro Afonso este noul portar al Stelei. Acesta a evoluat la echipa de prima liga Gremio Figueirense, care a terminat campionatul recent incheiat pe locul 7. Ultima partida in care el a jucat a fost cea de pe teren propriu cu Vasco da Gama, disputata pe 3 decembrie si incheiata la egalitate, 0-0.

Mai multe date despre brazilian in continuare...

Citeste 1 comentarii

O noua adresa pentru hub-ul Stelei: Steaua.no-ip.info
webmaster

Hub-ul Stelei poate fi gasit la o noua adresa:

Steaua.no-ip.info

2 comentarii

COSMIN OLAROIU, NICOLAE DICA SI BANEL NICOLITA, PREMIANTII ANULUI 2006
Cornel

Asociatia Fotbalistilor din Romania l-a desemnat pe Cosmin Olaroiu drept cel mai bun antrenor al anului 2006 din Romania, pe Nicolae Dica, cel mai bun fotbalist din campionatul intern (pozitie pe care a impartit-o cu Claudiu Niculescu), iar lui Banel Nicolita i-a fost decernat Premiul Fair Play, pentru gestul din meciul cu Rapid din Giulesti (prima mansa a sferturilor de finala din Cupa UEFA), atunci cand fotbalistul Stelei a scos din teren o sticla cu apa ce a fost aruncata din tribuna...

Citeste 8 comentarii

Parteneriat cu Medsana

Managerul General al Stelei, Mihai Stoica si Directorul Executiv al Medsana Bucharest Medical Center, Vassilis Chaniotis, au oficializat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa un contract de parteneriat. „Asa cum v-am obisnuit, Steaua colaboreaza doar cu cei care sunt numarul 1 in domeniul lor de activitate. Medsana este singura clinica din Romania de acest gen, iar colaborarea noastra este durabila si va fi una pe termen lung. Sper totusi, sa avem de facut cat mai putine vizite la dansii”, a spus managerul general al Stelei. „Este o onoare sa colaboram cu Steaua, cea mai buna echipa din Romania. Medicina sportiva este foarte importanta si vrem sa punem si noi umarul la succesele Stelei”, a declarat Vassilis Chaniotis.

Citeste 0 comentarii

< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 Next >

 

 

  
 

2006 SteauaOnline.com
Acest site nu are nici o legătură cu FC Steaua București. Site-ul oficial al FC Steaua București este SteauaFC.com.


Jocuri, Clipuri si Animatii nostime
Site gazduit de eDomenii.ro - Servicii profesionale de web hosting