Articole din GSP
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului SteauaOnline // Articole & polls
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
winner_007
Stelist pana la moarte

Data inscrierii: 28/Apr/2006

MesajTrimis: Mar Iun 13, 2006 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Ce prietenie!
Răzvan Rotaru, Dan Udrea

După ce Vasluiul a oferit pe tavă 3 puncte roș-albaștrilor în ultima etapă, STEAUA i-a cumpărat ieri și pe cei mai buni jucători ai moldovenilor, Vali Badea și Panait

"Jucătorii mei au stat pe burtă. Simulacru jenant", și-a acuzat Porumboiu propriii jucători la finalul meciului cu STEAUA. La doar 5 zile de acel meci, Porumboiu a bătut palma cu Gigi Becali pentru transferul a doi dintre cei mai valoroși jucători, Valentin Badea și Bogdan Panait. Aceștia au semnat ieri contracte pe 5 ani cu campioana, iar afacerea dintre STEAUA și Vaslui a redeschis discuția despre bunăvoința echipei moldave în ultima etapă a sezonului.

"Tot pe blat i-am luat și p-ăștia?"
Gigi Becali a reacționat nervos cînd a fost întrebat dacă prin trecerea lui Badea și Panait s-a oficializat strategia din ultima rundă. "Adică a fost blat sau ce? Tot pe blat i-am luat și pe băieții ăștia? Vă spun eu, dacă nu știți, ce s-a petrecut la Vaslui. În vestiarul lor erau 75.000 de euro, oferiți de Porumboiu jucătorilor ca să scoată cel puțin un egal cu STEAUA. Adică marele meu prieten a vrut să mă distrugă. Băi băieți, STEAUA a fost singura echipă din România care a jucat doar pe teren, mai multe n-am ce să zic", a spus Becali.

"Adică îmi făceam harakiri?"
Și Porumboiu a exclus varianta că transferurile lui Badea și Panait în Ghencea includ recompensa Stelei pentru victoria de la Vaslu. "Ce am declarat e una, aceste transferuri, cu totul altceva. Nu se pot face asocieri. Deja e de domeniul absurdului dacă se gîndește cineva că eu am fost implicat în ceva. Adică vreți să spuneți că eu, care am făcut acele declarații după joc, tocmai eu, eram pe mînă cu cei care au făcut ce au făcut?! Asta ar însemna că mi-am făcut harakiri. De ce au ajuns la STEAUA? Pentru că a făcut cea mai bună ofertă. Ofertele au fost făcute după joc, nu înainte. Dacă ei au dorit să plece, chiar nu-i puteam opri. Așa cum au ajuns la STEAUA, puteau ajunge foarte bine la Chiajna, rapid sau Timișoara", a declarat Porumboiu.

"I-am luat pe Badea și pe Panait pentru că am plătit bani grei, peste un milion de euro, nu pe speculații. Badea va ajunge cel mai tare atacant din țară în cel mult un an de zile"
Gigi Becali

"Nu eu am negociat transferul, ci președintele clubului, dar nu i-am impus să excludă nici o echipă de la negocieri. Ce să-i fi zis: «Dă-i la oricine, numai la STEAUA nu!»?"
Adrian Porumboiu

Ce spun jucătorii
Badea și Panait s-au arătat surprinși ieri să afle că transferurile lor ridică semne de întrebare în urma meciului FC Vaslui - STEAUA 0-4. "Cum își poate imagina cineva că un jucător la vîrsta de 23 de ani poate simula pe teren? Asta ar însemna să-și compromită cariera", a spus Badea, completat de Panait: "Eu nici n-am jucat cu STEAUA, am fost suspendat, însă credeți că vreo echipă te transferă dacă află despre tine că joci împotriva echipei la care ești legitimat?".

La fel ca anul trecut
Și în urmă cu un an, STEAUA a fost acuzată că a avut parte de un meci lejer în ultima etapă, cu Poli Timișoara. La fel ca acum, Gigi Becali a ofertat după finalul campionatului o persoană importantă de la Poli, chiar pe antrenorul Cosmin Olăroiu, căruia i-a propus postul de antrenor, dar a fost refuzat. Acum, a cumpărat doi jucători de la Vaslui.

13 iunie 2006

Click aici pentru a alege o semnatura steauaonline.com
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
winner_007
Stelist pana la moarte

MesajTrimis: Mie Iun 14, 2006 9:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Noua STEAUA
Răzvan Rotaru, Dan Udrea

Aducerea lui Valentin Badea va schimba ideea tactică a lui Olăroiu, care va evolua cu două vîrfuri împinse și cu Dică în locul lui Boștină

"Ne trebuie 4-5 jucători de valoare, în condițiile în care doar Ogăraru va pleca de la echipă", a prefațat campania de achiziții a campioanei managerul general, Mihai Stoica. La 5 zile de la terminarea sezonului, roș-albaștrii au anunțat deja trei transferuri: Valentin Badea și Bogdan Panait, de la FC Vaslui, plus Adrian Drida, de la Jiul.

IACOB-Badea în atac
"Într-adevăr, Valentin Badea este un fotbalist pe care ni l-am dorit foarte mult și el era printre prioritățile noastre", a declarat MM. De ce? Pentru că Olăroiu are de gînd să schimbe așezarea tactică. Dacă pînă acum evolua cu doi atacanți, Dică și IACOB, cu piteșteanul plasat în spatele lui Victoraș, aducerea vasluianului va schimba echipa și așezarea.

Badea va face cuplu, ca vîrf împins, cu IACOB, în vreme ce Dică va fi retras în banda stîngă, la mijlocul terenului, în locul lui Boștină, care cel mai probabil va părăsi STEAUA. Explicația acestei mutări? "O echipă mare trebuie să aibă în teren 3 marcatori, 3 oameni de gol, care înscriu constant. Noi aveam doi, pe Dică și pe IACOB, acum sperăm să-l avem și pe al treilea. Chiar cred că Badea poate prinde primul 11 ", a comentat unul dintre conducătorii Stelei.

Drida, rezerva lui Bănel, iar Panait a lui GOIAN
În ceea ce îl privește pe Drida, el evoluează ca mijlocaș dreapta, dar și în centrul terenului. Cum concurentul său direct va fi Nicoliță, îi va fi extrem de greu să prindă un post de titular. El a fost adus practic ca o alternativă pentru Bănel, care, atunci cînd a absentat, de exemplu în returul cu Middlesbrough, STEAUA a avut mult de suferit. Și lui Panait îi va fi greu să prindă primul 11, el avînd de luptat cu concurența cuplului deja sudat GOIAN-GHIONEA.

14 iunie 2006

Sus
winner_007
Stelist pana la moarte

MesajTrimis: Joi Iun 15, 2006 8:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Neaga blocat de coreeni

Fostul atacant al Stelei, Adrian Neaga, care se află în aceste zile în vacanță în România, nu exclude o revenire la echipa campioană. "Luni o să plec în Coreea și încerc să reziliez contractul, pentru că îmi doresc să evoluez din nou în Ghencea", a declarat Neaga pentru Știrile Sportive ale Antenei 1. Impresarul acestuia, Dumitru Tudor, este însă circumspect: "Coreenii de la Chunnam Dragons nu sînt dispuși să-i dea drumul în acestă vară. Cel mai probabil el va reveni în Ghencea la iarnă, cînd va fi liber de contract".

Griffiths depinde de Bergodi
Dorit de STEAUA, australianul Ryan Griffiths nu poate trata direct cu gruparea campioană, pentru că nu are acceptul lui FC Național. "Interesul Stelei există, însă pînă cînd domnul Iacov nu e de acord, cu fotbalistul nu se poate discuta deoarece mai este sub contract încă un an de zile. Oricum, mie Griffiths mi-a spus foarte clar că dacă Bergodi rămîne antrenor la FC Național, el nu va pleca din Cotroceni", a explicat ieri impresarul jucătorului, Marcel Popescu.

Oli a plecat la Mondiale după jucători
De ieri, Cosmin Olăroiu se află în Germania, unde va urmări timp de o săptămînă mai multe partide de la turneul final al Campionatului Mondial. Antrenorul Stelei a ales să meargă acolo pentru a vedea la fața locului jucătorii de care este interesat, principalii vizați fiind atacantul paraguayan Dante Lopez și ecuadorianul Valencia, dar mai caută și doi fundași laterali.

14 iunie 2006

Sus
winner_007
Stelist pana la moarte

MesajTrimis: Joi Iun 15, 2006 8:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
CRISTEA, out!
Răzvan Rotaru, Dan Udrea

"Pe CRISTEA nu o să-l vînd fără 20 de milioane de euro", anunța Gigi Becali la sfîrșitul meciului de anul trecut dintre STEAUA și Valencia, cînd cele două goluri ale băcăuanului i-au propulsat pe roș-albaștri în optimile de finală ale Cupei UEFA. Adus în Ghencea în urmă cu doi ani, CRISTEA (22 de ani) a fost cel mai scump transfer din istoria Stelei, fiind achiziționat contra sumei de 1,2 milioane de euro. Acum însă, el este cu un pas afară din curtea campioanei, randamentul său extrem de slab făcîndu-i pe șefi să nu-l mai vrea în lot.

Declinul lui CRISTEA a început încă din turul campionatului recent încheiat, cînd Oleg Protasov nu l-a folosit niciodată ca titular. A prins doar 97 de minute în tot turul! În iarnă, cînd la conducerea tehnică a roș-albaștrilor a fost adus Olăroiu, Gigi Becali i-a spus acestuia: "Dacă ești antrenor, fă-l pe CRISTEA să redevină ce a fost!".

Golgeter în perioada de pregătire, băcăuanul a primit încredere din partea lui Oli, care l-a titularizat în 5 partide din retur. N-a convins nici de această dată, cu o singură excepție, cele 3 goluri izbutite în meciul de la Galați. Urmarea? "CRISTEA nu va mai rămîne la noi, pentru că a dovedit că nu mai poate. Dacă nu vom reuși să-l transferăm, vom căuta o soluție de împrumut la altă echipă", a declarat un oficial al Stelei. Conducerea campioanei a reușit să aducă deja înlocuitor pentru CRISTEA, roș-albaștrii transferîndu-l pe Valentin Badea de la FC Vaslui.

170 de euro pe minut a încasat Andrei CRISTEA în acest sezon al Diviziei A. El are un salariu anual de 90.000 de euro și a jucat doar 527 de minute în cele 24 de meciuri în care a fost folosit

5,75 este media notelor primite de CRISTEA în Gazeta Sporturilor pentru prestațiile sale din Divizia A, fiind pe locul 13 în topul steliștilor

Era să fie bătut în vestiar
CRISTEA a intrat nu numai în dizgrația conducerii, dar și a antrenorului și colegilor săi. În această primăvară, s-a întîmplat de cîteva ori ca băcăuanul să fie la un pas de a fi luat la bătaie de Olăroiu sau de Rădoi pentru că n-a respectat indicațiile tactice. Lui CRISTEA i se reproșa mereu că e prea individualist și că nu face și faza de apărare. Un alt motiv pentru care CRISTEA nu mai este iubit în Ghencea este și faptul că el e unul dintre ultimii "copii" ai lui Pițurcă rămași la echipă. Imediat după ce actualul selecționer a plecat de la STEAUA, au fost îndepărtați sau vînduți mai toți apropiații lui Piți: Răchită, Aliuță, Falemi, Pompiliu Stoica, Dorinel Munteanu și Martin Tudor.

15 iunie 2006

Sus
stelistul_1000
Stelist pana la moarte

Data inscrierii: 25/Mar/2006

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 9:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Gaură de 11 milioane de euro
Dan Udrea

Final de război între ANAF și Gigi Becali. Sebastian Bodu a anunțat oficial ieri că, în procesul intentat de agenție clubului STEAUA, instanța a decis că Fiscul trebuie să execute silit doar vechea societate, cea de la care provine datoria de 11 milioane de euro. Judecătorii au hotărît că între clubul vechi și cel nou nu există nici o legătură, așa că actuala societate, condusă de Becali, nu trebuie să plătească vreun leu.

Concluzia? "N-am ce să iau de la clubul vechi. O imprimantă și un calculator mai are acea societate. Deocamdată rămîne cum am stabilit, le plătim toți. Clubul vechi rămîne cu datoriile neplătite și le vom suporta toți pentru că vor atîrna în continuare la buget", a declarat ieri Bodu.

De unde a plecat această dispută? În 2003, după ce a preluat pachetul majoritar la STEAUA, Gigi Becali a înființat o altă societate, Fotbal Club STEAUA București SA. Cea de dinainte, Asociația Fotbal Club STEAUA, societate non-profit condusă de Viorel Păunescu, a intrat ca acționar minoritar în noua structură. Becali a devenit patronul unei societăți care a preluat jucătorii, antrenorii și palmaresul celei vechi, nu și datoriile către stat. La vremea respectivă, ele erau de 3,5 milioane de euro. Ulterior, suma s-a mărit din cauza dobînzilor și a penalităților.

De ce nu vrea Becali să plătească? "Eu am salvat clubul de la faliment și pe deasupra am renunțat și la 6,3 milioane de euro, bani cu care am împrumutat vechea societate și pe care nu i-am mai luat înapoi atunci cînd am preluat clubul".

"Eu am salvat clubul"

Gigi Becali susține că datoria nu va fi suportată din buzunarul contribuabililor, și va fi ștearsa

- Domnule Becali, Sebastian Bodu a declarat că datoria Stelei va fi suportată de toți românii care plătesc taxe și impozite.
- Nu e adevărat. Nu se vor plăti deloc acei bani, pentru că nu e vorba despre o datorie luată, ci despre una atrasă din salarii. Deci, nu s-au dat bani de la buget vechii societăți, pentru ca acum să fie recuperați. Așa s-a procedat și la Sidex, și la alte firme, s-au șters datoriile, în nici un caz nu s-au recuperat. Bodu probabil vrea să instige lumea împotriva mea, spunînd că toți românii vor plăti această datorie, dar nu e adevărat.

- Ați spus că atunci cînd veți cîștiga definitiv împotriva lui, o să-l acționați în judecată pentru că v-a sechestrat averea.
- Nu mai am nimic cu el, îi doresc sănătate. Mie chiar îmi plăcea de el la început, era bengos, că voia să strîngă banii la buget, dar să o facă de la tîlhari, nu de la mine, care am scăpat STEAUA de la faliment. Eu, de cînd sînt la club, am dat ordin contabilului să nu întîrzie mai mult de 5 zile cu taxele la stat, chiar dacă limita e de 30 de zile. Am plătit, de cînd sînt patron, 4 milioane de euro numai impozite.

- Pînă la urmă, ați driblat legea înființînd o altă societate.
- Nu, am salvat clubul. Dacă STEAUA rămînea societate non-profit, azi ar fi avut 30-40 de milioane deficit și ar fi fost în faliment. Dacă nu aș fi schimbat organizarea juridică în 2003, toți foștii administratori ar fi fost anchetați penal, pentru că o societate non-profit care are an de an pierderi uriașe atrage după sine răspundere penală, înseamnă că e de rea-credință, așa spune legea.

"O să plătim noi toți"

Șeful ANAF susține că nu-l poate acuza pe Viorel Păunescu de devalizarea clubului

- Domnule Bodu, sînteți dezamăgit de ce a decis instanța?
- Eu nu am vrut altceva decît să demonstrez că trebuie să plătească și altcineva decît vechea societate, care nu mai are nimic. Dar dacă Iinstanța a spus nu, atunci așa rămîne.

- Gigi Becali spune că datoria va fi ștearsă, și nu plătită de oameni.
- Datoria asta va continua să rămînă un debit neplătit la bugetul statului și pot să-l întreb și eu pe Gigi Becali: oare dacă banii aceștia, 11 milioane de euro, erau la buget, nu s-ar fi cheltuit în folosul oamenilor? Și apoi, bugetul se face pe baza unor previziuni. Acești bani au fost luați în calcul, n-au ajuns la buget, Trezoreria a trebuit să se împrumute ca să acopere golul și pînă la urmă tot noi am plătit.

- Va fi tras la răspundere conducătorul vechii societăți, Viorel Păunescu?
- Am încercat să atrag răspunderea altora, însă nu am nici un act semnat de domnul Păunescu că a dat prime nejustificate, că a oferit împrumuturi sau bani aiurea. Simplu fapt că ești președinte al unei societăți nu te face vinovat că societatea a păgubit statul, trebuie să existe documente că a devalizat firma. Suveran e judecătorul, nu ANAF-ul. De aici înainte e treaba bugetului de stat ce modalități există să acopere acel debit neplătit de 11 milioane de euro.

Păunescu: "Eu nu știu nimic!"
Viorel Păunescu, fost președinte al societății care a adunat datoriile, a evitat ieri să lămurească situația: "Nu știu, nu știu despre ce vorbiți. După ce am plecat eu s-au făcut niște verificări, dar nu știu amănunte. Nu mă simt răspunzător, eu n-am plecat lichidînd societatea. Dar gata, că mai multe chiar nu știu că nu sînt în București. O să închid telefonul acum pentru că eu chiar nu știu mai multe. Eu nu știu nimic. La revedere".

www.gsp.ro
"Toți cei care nu țin cu STEAUA sînt împotriva acestei decizii făcînd abstracție de faptul că Gigi Becali a donat unor oameni care aveau nevoie de bani sume mai mari decît aceasta"
Alex Megelea

"Asta e țara în care trăim. Acum mai trebuie să cotizăm și la escrocheriile pe care le face Gigi Becali. Mă întreb cum în cazul Sportului s-a aplicat legea și pentru STEAUA nu?"
Alin Sîrbu

"Nu cred că cel care trebuie tras la răspundere este Gigi Becali, pentru că aceste datorii nu au fost făcute de el, iar de cînd el e la conducere, clubul nu are nici o datorie"
Mihai Tasu

"Se știe că trăim în România, țara nimănui, unde cei cu mulți bani fac legea. Așa a făcut și Gigi Becali"
Ovidiu Mitiga

"Sincer, nu știu dacă mulți alți mafioți din această țară și-au plătit datoriile către stat. Dar atîta timp cît un club de fotbal încearcă să aline suferințele prin care trece acest popor, să bucure milioane de oameni, nu văd ce mare crimă s-a înfăptuit
Gianni David

"Nu este corect ca datoriile Stelei să fie plătite de noi, contribuabilii, dar vinovații trebuie căutați în perioada 1990-2000. Originile acestor datorii se identifică , negreșit, cu proasta gestionare a clubului de atunci"
Adrian Tamaș

17 august 2006
stelistul_1000
Stelist pana la moarte

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 9:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
Bani și mai mulți pentru STEAUA în grupele Champions League!
Andrei Niculescu

Dacă se va califica în grupele Ligii, STEAUA va beneficia de bonusuri mărite față de sezoanele precedente

Gazeta Sporturilor a publicat în ultimele zile sumele de bani pe care STEAUA ar trebui să le încaseze în urma calificării în grupele Ligii. Sume de ordinul milioanelor de euro, ce au stat la baza premierilor din ultimele două sezoane, cînd Champions League s-a desfășurat în noua formulă, fără o a doua fază a grupelor.

Informațiile au stîrnit însă o oarecare nedumerire în rîndul oficialilor steliști, care au pretins că, din ceea ce știau ei, respectivele sume sînt cu mult mai mici. Pentru a risipi orice dubiu, Gazeta s-a adresat UEFA cerînd lămuriri. Răspunsul a fost prompt. Și surprinzător. Pentru că am constatat nu doar că sumele nu-s mai mici, ci ele sînt sensibil mai mari față de anii trecuți! Iată, în premieră, care este pentru STEAUA miza returului cu Standard.

2 milioane de euro este bonusul de calificare în grupele Ligii Campionilor (1,6 milioane)

400.000 de euro este suma garantată pentru fiecare meci jucat, indiferent de rezultat (321.000).

600.000 de euro este suma oferită pentru un meci cîștigat (321.000)

300.000 de euro este suma oferită pentru un meci egal (161.000)

2,2 milioane de euro este suma oferită pentru calificarea în "optimi" (1,6 milioane)

2,5 milioane de euro este suma primită de fiecare calificată în "sferturi" (1,6 milioane)

3 milioane de euro este suma primită de fiecare semifinalistă (1,9 milioane)

4 milioane de euro primește echipa învinsă în finală (3,9 milioane)

7 milioane de euro primește cîștigătoarea Ligii Campionilor (6,4 milioane)

# în paranteză este trecută suma corespondentă ultimelor două sezoane

Mai sînt și alte venituri
În afara sumelor de mai sus, din care, la un calcul simplu reiese că STEAUA poate încasa cel puțin 4,4 milioane de euro, sau că un meci cîștigat poate aduce un milion de euro, mai există și alte surse de venit: încasările din bilete, merchandasing și drepturile de televiziune. Aceste sume sînt însă variabile de la club la club și de la țară la țară.

Recordul zilei
750 de milioane de euro este bugetul Ligii Campionilor în sezonul 2006-2007, față de 600 de milioane în sezonul trecut

Citatul zilei
"Ar fi timpul ca, după 10 ani, o echipă românească să pătrundă din nou în grupele Ligii Campionilor"
Cristi Chivu

17 august 2006
stelistul_1000
Stelist pana la moarte

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 9:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
S-au refăcut GOIAN și PARASCHIV
Dan Udrea

Cu doar 7 zile înaintea meciului decisiv cu Standard, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Cosmin Olăroiu a primit și primele vești bune. PARASCHIV și GOIAN, jucători care la finalul partidei de duminică, de la Arad, cu UTA, s-au plîns de accidentări și chiar au ratat convocarea la echipa națională pentru întîlnirea cu Cipru, s-au refăcut și au participat alături de restul lotului la antrenamentul de ieri dimineață.

GOIAN avusese de dureri puternice la spate, iar PARASCHIV a simțit înțepături la gamba dreaptă. Ambii au avut repaus luni, iar marți au alergat separat, făcînd o ședință de pregătire mai ușoară. Ieri însă, Olăroiu i-a băgat în program normal, astfel că ei vor fi apți sută la sută pentru meciul cu Standard, programat miercurea viitoare, la ora 20:30.

Chiar dacă vor avea 3 zile de antrenamente făcute alături de coechipieri, cei doi nu vor fi forțați împotriva lui FC Vaslui, sîmbătă, în etapa a 4-a. Olăroiu deja a luat decizia de a trimite în teren o echipă formată aproape în totalitate numai din rezerve. În acest mod, Oli vrea să evite accidentări inerente, așa cum a pățit Victoraș IACOB, care la un duel normal de joc cu un fotbalist al Craiovei s-a ales cu ruptură de menisc.

Cine spionează pe Standard?
Adversara Stelei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor va disputa ultimul meci de campionat înainte de confruntarea cu trupa lui Olăroiu sîmbătă, în deplasare, cu Genk. Olăroiu intenționa să vadă și acet joc, însă nu poate merge în Belgia pentru că tot sîmbătă, STEAUA joacă în etapa a 4-a a Ligii 1 cu FC Vaslui. Oli va lua astăzi sau mîine o decizie dacă îl va trimite sau nu pe secundul său, Cătălin Necula, să spioneze meciul belgienilor. Ar fi al treilea joc al lui Standard pe care staff-ul tehnic al Stelei îl va vedea pe viu, după Lokeren - Standard 2-1 și Standard - Charleroi 1-2.

Gigi Becali în topul celor mai iubiți sportivi!
Biroul de Cercetări Sociale, finanțat de Fundația Societatea Civilă, a realizat un sondaj pe tema celui mai iubit sportiv din România, patronul Stelei ieșind pe locul 5, votat de 4,3 la sută dintre participanți. Primele patru locuri au fost ocupate de Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu și Ilie Năstase. Gigi Becali, care n-a făcut niciodată sport, a reușit să devanseze nume ca Gabriela Szabo, Ion Țiriac, Cristian Chivu, Răzvan Lucescu, Mirel Rădoi, Leonard Doroftei, Ivan Patzaichin, Mircea Lucescu și Elisabeta Lipă.

17 august 2006
bogdan111
User

Data inscrierii: 08/Mai/2009

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 12:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
FC Steaua Bucuresti FC Steaua Bucuresti FC Steaua Bucuresti raspundeti la subiecte , faceti reclame la site-urile voastre http://subiecteedu.forumer.ro FC Steaua Bucuresti FC Steaua Bucuresti Forza Steaua! lol lol lol
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului SteauaOnline // Articole & polls Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron